Links

Delen op LinkedIn

Wij werken graag samen met:

Kiki Eikhout voor trainingen van groepen die in veranderingstrajecten zitten. Met Kiki hebben wij in diverse trainingen groepen in beweging gebracht en verrassende resultaten geboekt. In de trainingen is er een dynamische afwisseling tussen inhoud en groepsdynamica. Super trajecten dus, ook omdat Kiki altijd sprankelt. Kiki is te vinden op:

Tramonta training – Kiki Eijkhout

Kiki Eikhout

Hans van Zanten voor organisatieadvies en -coaching. Hans is niet alleen op de hoogte van organisatiemodellen maar ook in staat om visie, missie, producten en mensen aan elkaar te verbinden. Daarnaast is Hans een warme persoonlijkheid die ook nog eens geweldige meditaties begeleidt.
Hans is te vinden op: http://www.zanzen.nl

foto hans van zanten

George de Ceuninck van Cappelle voor politieke vraagstukken en organisatiesadvies. George is niet alleen uitermate scherp in zijn analyses maar beschikt over een uitermate groot en fijnmazig netwerk wat in veel omstandigheden zijn waarde heeft bewezen. George is een vriend van Martijn die weet te reflecteren, wil je meer vinden kijk dan op zijn linkedin :

http://www.linkedin.com/profile/view?id=23675242&locale=en_US&trk=tyah&trkInfo=tas%3Ageor%2Cidx%3A1-2-2

George Huibert de Ceuninck van Capelle

Bart Sligter is niet alleen het oude maatje van Martijn uit Bernheze, maar ook de beste verkeerskundige van Nederland. Het blijft een feestje om met Bart samen te werken. Kijk voor Bart op :

Mobiliteitsadvies Sligter

Bart Sligter

Ronald Jacobs en Ruud Overes, bureau Stad en Groen. Jaargenoten van Martijn en een sterke tandem. Groentechnische vragen, (beeld)bestekken en uitwerkingen verzorgen deze heren met veel kennis en een grote betrokkenheid. En daarnaast goede vrienden.

Ruud OveresRonald Jacobs

Stad en Groen

En Martijn werkt mee als secretaris van de regio Utrecht/Gelderland van de vereniging Stadswerk. Leuk om informatie binnen het vakgebied te delen en actief te verspreiden.

logo

Vereniging Stadswerk

Via Kjenning geeft ORIE de training Beheer van Groen en Grijs. Kjenning is de landelijke aanbieder voor trainingen in de woningcorporatie. Een bureau met een duidelijke visie op opleidingen.

https://www.kjenning.nl/

 

 

Delen op LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.