Over Orie


Over Orie

De missie van ORIE Advies is: Vanuit visie en passie organisaties en mensen op een creatieve wijze helpen in hun ontwikkeling. 

De visie is: binnen de openbare ruimte willen wij graag inhoud, organisatie en mensen verbinden. Hierbij houden wij altijd focus op de praktijk, strategische oplossingen moeten in de praktijk werken. De kernwaarden die ORIE hanteert zijn: integriteit, menselijke maat en duurzaam 

Medewerkers van ORIE

Martijn van Duuren

Senior adviseur/eigenaar

Martijn is all-round professional in het beheer openbare ruimte, geen vraag is hem te gek. Kernwoorden zijn: creatief, visionair, analytisch en omgevingsbewust. Martijn neemt je mee in ‘het verhaal van beheer’.

Barend Kemper

Junior adviseur

Barend heeft aan ontwerpen gewerkt en is het pad van beheer ingeslagen. Hij heeft een creatieve inbreng en is altijd op zoek naar de meest bevredigende en effectieve oplossingen in vraagstukken in de openbare ruimte. Kernwoorden zijn resultaatgericht, creatief en holistisch.

Vincent Hoevers

Junior adviseur

Vincent schrijft veel aan rapporten en zijn kwaliteit is dat hij schrijft ‘naar de bedoeling’, GIS of kaartanalyse hebben zijn warme belangstelling. Kernwoorden zijn: analytisch, gestructureerd en doelgericht. Vincent is wat hij uitstraalt, een no-nonsens mentaliteit.

Vacatures

Binnen ORIE-advies zijn er altijd mogelijkheden om een gesprek aan te gaan over de mogelijkheden voor een functie. Wij werken met drie functie-typen: senior, medior en junior adviseur. Waarbij in de functie accenten worden gezet op projectleidersschap of specialist.